Eerlijk advies over jouw financiële mogelijkheden

Van Moorsel Administratie & Advies

Over Van Moorsel

Van Moorsel is een kleinschalig administratie- en adviesbureau uit Asten. Wij helpen ondernemers met hun administratie, aangiftes en de overige financiële huishouding, zodat zij zich kunnen focussen op wat ze het liefst doen; Ondernemen.

Henk van Moorsel heeft jarenlange ervaring in verschillende boekhoudkundige functies. Zijn visie is dat iedereen, zowel zakelijk als particulier, beschikking moet kunnen hebben tot een goede, betaalbare boekhouder.

Van aangiftes en verzekeringen tot investeringen en overig bedrijfskundig advies, bij Van Moorsel ben je aan het juiste adres. Wij maken moeilijke dingen makkelijk.

Henk van Moorsel - Van Moorsel Admnistratie & Advies

De merkwaarden van Van Moorsel

Betrouwbaar

Wij zorgen ervoor dat mensen vertrouwelijke informatie - zoals financiële informatie - zonder problemen of twijfel bij ons neer kunnen leggen.

Professioneel

We zijn zeer deskundig binnen ons vakgebied en gaan met de tijd mee. We passen onze werkzaamheden aan op de klant in plaats van andersom.

Activerend

Wij zorgen ervoor dat mensen vertrouwelijke informatie - zoals financiële informatie - zonder problemen of twijfel bij ons neer kunnen leggen.

Energiek

We willen mensen blij maken door structuur aan te brengen in hun organisatie en door de financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Wij ontzorgen en adviseren op de achtergrond waardoor ze zelf gefocust kunnen blijven op de werkzaamheden.

Verhelderend

Wij maken administratieve en financiële zaken makkelijk en inzichtelijk. Wij vertalen persoonlijke vraagstukken naar situaties die begrijpbaar en herkenbaar zijn voor iedereen.

Advies over je persoonlijke situatie?

Wil je jezelf niet meer druk maken om de jaarlijkse IB aangifte? Of druk maken om de je ziektekosten of toeslagen? Besteed je administratie dan uit. Bij Van Moorsel Administratie & Advies ben je verzekerd dat alles goed geregeld is en ontvangt waar je recht op hebt..

Advies over je zakelijke situatie?

Haal meer uit je onderneming door je financiële administratie uit te besteden. We adviseren over meer zaken dan alleen op financieel gebied. Wij kijken graag nét wat verder dan gevraagd. Zo adviseren wij ook over de gehele bedrijfsstructuur en stomen wij je klaar voor een succesvolle toekomst.